Meeting rooms at Jørgensens Hotel in Horsens - a part of Kystlandet

Mødelokaler

Photo: Lars Reese

Det rigtige mødelokale kan mere end at rumme deltagerne. Det kan løfte udbyttet af jeres møde, fordi rammerne er inspirerende, og servicen er i top. Måske fængselscellen eller den gamle herregård er lige jer? Vi har naturligvis også klassiske konferencesale og moderne mødelokaler.

Mødelokaler for enhver smag

List
Map

Bag tremmer på FÆNGSLET

På FÆNGSLET får du rå, autentiske rammer kombineret med fleksible konferencelokaler og højt serviceniveau. Det tidligere statsfængsel emmer af historie og vil løfte dit møde, konference eller seminar til noget ud over det sædvanlige.

Info
Meeting and conference room with alot of good space in Forum Horsens
Photo: Forum Horsens

Flotte lokaler i Forum Horsens

I Forum Horsens er der plads til det hele, og alt kan lade sig gøre. Du kan afholde møder, seminarer, konferencer, events og messer. I dialog med dig forvandler det professionelle team lokalerne, så indretning og stemning matcher dit arrangement.

Info

5-stjernet konferencecenter på Scandic Opus Horsens

Scandic Opus Horsens er et 5-stjernet konferencecenter og dermed et af landets absolut bedste steder at afholde møder, kurser eller konferencer. Ud over sublim service og faciliteter i topklasse, står smagsoplevelserne i kø i designhotellets restaurant.

Info
Kursuscenter Brigsted
Photo: Kursuscenter Brigsted

Kursuscenter Brigsted

I fredelige, landlige og smukke omgivelser ligger dette lille kvalitetsbevidste kursuscenter på nordsiden af Horsens Fjord. Det stemningsfulde kursuscenter ved en charmerende landejendom er den perfekte ramme for en familiefest, event eller et kursus.

Info
Meeting rooms with the table settings and projector on Hotel Pejsegården
Photo: Hotel Pejsegården

Hyggelig stemning på Pejsegården

Hotel Pejsegården har et areal på over 5500 kvm og fleksibel rumopdeling, hvilket gør det muligt at afholde både små og store konferencer, dagsmøder og landsmødeophold. Det erfarne personale sørger for et velgennemført arrangement med solid forplejning.

Info

Smukt palæ på Jørgensens Hotel

Jørgensens Hotel er et smukt, gennemrenoveret palæ i hjertet af Horsens. Her finder du charmerende stuer og saloner, der er ideelle til alt fra et kort formiddagsmøde til den store konference. På byens hotel får du en personlig oplevelse og et højt kvalitetsniveau.

Info

En moderniseret herregård - Comwell Bygholm Park

Comwell Bygholm Park er en moderniseret herregård fra 1775, som ligger midt i en smuk park. Ud over Den hvide dame, som går igen, venter der på Bygholm Park store kongressale og lyse lokaler med god plads til møder og gruppearbejde.

Info
The machine hall at the Industrimuseet in Horsens
Photo: Destination Kystlandet

Indtag maskinhallen på Industrimuseet

På industrimuseet kan du holde møde, reception eller event i unikke, historiske rammer. Den arkitekttegnede maskinhal vil utvivlsomt fascinere dine mødedeltagere. Museet har også foredragssal og café, der ligeledes kan lejes til afvikling af møder.

Info

Kreative omgivelser og fordybelse på Kunstmuseet

Horsens Kunstmuseums mødelokale indbyder til kreativ tænkning og udvikling af farverige idéer. Samtidig skaber museets naturlige ro en optimal ramme for et udbytterigt møde. Sæt fx kreativiteten fri i dette farverige lokale, hvor kunstneren Erik August Frandsen har skabt lampe og gulv.

Info

Elegante rammer på Borre Knob

Borre Knob ligger smukt beliggende ud til Horsens Fjord. Det populære kursussted tilbyder attraktive lokaler, fleksible rammer og skøn forplejning. I de fredelige og elegante rammer, kan du afholde både mindre møder og større kurser og konferencer.

Info